Om behandling

Inden du kommer til første Komplementær Hormonterapeutiske konsultation, modtager du et omfattende spørgeskema, du bør udfylde og sende retur til mig senest to dage før din første konsultation. Spørgeskemaet giver mig -og dig- den bedste mulighed for en god forberedelse, inden vi ses i klinikken.

Ved første konsultation får du plads, tid og rum til at beskrive dine symptomer, fortælle din historie og -eller definere dine drømme og målsætninger. Undervejs vil jeg spørge ind til relevante detaljer og danne mig et overblik over sammenhænge i dine symptomer og historik.

Udover dette anvender jeg i den hormonterapeutiske konsultation en række screenings for at afdække dit symptombillede, så udredningen af din situation bliver så konkret og klar som muligt.

Indimellem vil det være relevant og værdifuldt at få foretaget yderligere laboratorietest og analyser for at optimere behandlingen. Disse foretages i samarbejde med Nordic Laboratories. Du tager testene derhjemme i rolige omgivelser – testene kan være af urin, spyt, afføring eller blod (prik i fingeren) – og sender direkte til Nordic Laboratories. Jeg modtager og evaluerer resultaterne sammen med dig.

Omkostninger til evt. tests foregår mellem dig og Nordic Laboratories.

Sidst men ikke mindst afstemmer vi forventninger, ønsker og behov. Dit forløb  vil være individuelt sat sammen ud fra et helhedsorienteret, målrettet og meningsfyldt perspektiv – med elementer af ID life-coaching, Komplementær Hormonterapi, fysisk træning, yoga og meditative øvelser af forskellig karakter.

Jeg sætter en ære i at være grundig og er  ydmyg over for den tillid, jeg ved, det kræver for en god behandling og et succesfuldt forløb.

 

Klinikadresser

FYSIQ Nørreport

Nørre Voldgade 11

1358 Kbh K

FYSIQ Ørestad

Center Boulevard 4

2300 KBH S

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Du kan først og fremmest forvente, at jeg møder dig og ikke blot dine symptomer. Jeg ser hele dig – din livssituation her og nu  og din historik både i forhold til fysisk, psykisk og mental sundhed, da det er min klare opfattelse, at sammenhængen derimellem er altafgørende for en behandling, der rent faktisk rykker og hjælper dig med dine gener, symptomer og ubalancer.

Jeg er nærværende og grundig i behandlingsforløbet. Du kan forvente seriøsitet og højt ambitionsniveau på alle parametre – at jeg i samarbejde med dig vil gøre mit ypperste for komme til bunds i dine problematikker og gener, få ryddet godt og kærligt op i dine uhensigtsmæssige mønstre og få styr på dine hormonelle -og eller øvrige fysiske ubalancer, så du kan leve det liv, du drømmer om og længes efter.

Konsultationer og sessions afholdes i FYSIQ Ørestad eller Nørreport, hvor jeg har det privilegium at indgå i et dynamisk, ambitiøst og kompetent team af fysioterapeuter og andet sundhedsfagligtpersonale, som jeg nyder at sparre med på tværs af kompetencer og perspektiver.