Kvindeliv – PMS, PCO/PCOS/CYKLUS

af | mar 21, 2019 | Cyklus, Kvindeliv, PCO, PCOS, PMS | 0 Kommentarer

PMS, PCO/PCOS, Hypothalamisk Amenoré, Menopause/overgangsalderen er nogle af de hormonelle tilstande, du som kvinde kan opleve at få udfordringer med.

Heldigvis er der rigtig meget, du kan gøre for at minimere symptomer og ubehag  – og ikke mindst optimere dit kvindeliv uanset, hvilken alder og fase i livet, du er i.

Overgangsalderen fx er i min optik alt for ”udskældt”. Det er en hel naturlig fase i en kvindes liv, der ligesom dig, skal behandles med respekt, værdighed, opmærksomhed og omsorg. Tiden før, under og efter behøver på ingen måde at være en dårlig oplevelse – tværtimod.

Ernæring, kosttilskud, urteterapi, træning, hvile og livsstil i det hele taget spiller en afgørende rolle i forhold til ikke bare denne periode men i også i forhold til menstruationscyklus og din livscyklus generelt.