DIN tid – Mental & Fysisk vitalitet

af | mar 21, 2019 | Kvindeliv, Stress | 0 Kommentarer

Du ønsker dig mere af dit liv –mere energi, øget vitalitet, en sundere, stærkere og mere smidig krop. Du er nysgerrig på livet, vil leve livet –  ikke bare længere men sundere, sjovere, gladere og er klar til at investere i din sunde fremtid. Du giver rigtig meget ud af dig selv i dit liv – som mor, far, kollega, chef, ven, søn, datter etc. og det er fantastisk! 

Men husker du også at fylde dig selv op? 

Prioriterer du din tid, så der er plads til Egen-tid, hvor du investerer ikke blot i dig selv og dit fysiske, mentale og sjælelige helbred -men også dine kære omkring dig? For det  ER bare en forudsætning at dit glas også bliver fyldt op, så du kan være dét og den du ønsker for din familie, børn, mand, venner mm.  Er du nysgerrig på, hvad et individuelt 1:1 forløb med fuld fokus på dig, dine behov og udfordringer kan have af betydning, så læs mere her… 

Nadja, én af mine fantastiske klienter -har udviklet sig vanvittigt siden jeg mødte hende første gang. Hun er den smukkeste  kvinde, sej, klog og modig. Og meget mere. Hun deler sin historie, sin rejse her:

“Jeg kan huske, at Signe under vores allerførste samtale siger til mig, at jeg nok skal blive fri for de onde og usunde tanker, som prægede både mit fysiske og psykiske velvære. Jeg kan huske at jeg ikke troede på hende. Nu står jeg, næsten et år efter det første møde og må sande at Signe har formået at pille ved mange års indgroede tankemønstre, som jeg aldrig havde troet jeg skulle komme af med. Jeg forstår faktisk ikke helt hvad der er sket.  Mit liv har været så styret og jeg har været så afhængig af virkelig dårlige tanker om mig selv og jeg kunne slet ikke forestille mig at leve uden dem.

Det har været så fantastisk at møde et menneske med så stort et nærvær og med så dyb en personlig og fintfølende indsigt. Jeg føler mig set og forstået af Signe. Jeg skal ikke lade som om. Hun lyser på alle mine små succeser som jeg ikke selv lægger mærke til i hverdagen. Jeg var vant til at holde øje med alt det jeg ikke nåede, alt det jeg ikke fik gjort. Jeg var så opmærksom på at nå et mål, som jeg inderst inde godt vidste at jeg aldrig ville nå. Derfor har rejsen hen til målet, for mig, aldrig været noget jeg tillagde betydning, det skulle bare overstås. Signe har taget mig i hånden og nu er rejsen det allerfedeste og jeg lagde slet ikke mærke til det i starten.

Når folk spørger mig i dag om jeg ikke snart er i mål, så kan jeg svare, at det kommer jeg aldrig, for der er ikke nogen endestation. Der kommer ikke et tidspunkt, hvor jeg kan sige at nu er jeg færdig. Målet har forandret sig fra at være en præstation der indebar nogle tal – antal tabte kg eller cm eller en tøjstørrelse jeg ville kunne passe. Nu er målet blevet en tilstand. En tilstand i mig selv, mit sind og min krop. Signe har været med til at omdefinere mit mindset, min måde at se mig selv på. Hun har fået mig til at indse og mærke at jeg vil have det godt, jeg er et menneske der fortjener at have det godt. Signe hjælper mig med at mærke efter hvad der får mig i den tilstand. Det er en stadig rejse og jeg er lykkelig over at jeg har Signe jeg kan række ud efter, som altid vil kunne tage mig i hånden og følges med mig på min rejse”.